Bos Totaalbouw

Over ons

Over Bos Totaalbouw:

Bos Totaalbouw is een veelzijdig bouwbedrijf uit Lottum, voor al uw bouwprojecten. Ongeacht welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren, ze hebben allemaal tenminste één ding gemeen: vakmanschap. Wij hebben een ruime ervaring in zowel nieuwbouw, verbouw, renovaties, restauraties en onderhoud. Wij kunnen u adviseren en van dienst zijn vanaf ontwerp tot en met de uitvoering. Samen met u streven we naar een mooi en maximaal eindresultaat. Dat doen we secuur en efficiënt. Op een heldere en transparante manier. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Gezamenlijk overleg:

Bij Bos Totaalbouw vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent tijdens uw bouwwerkzaamheden. Wij geven u duidelijkheid gedurende het hele traject. Regelmatig overleggen we met u en we houden we u op de hoogte van de voortgang. En uiteraard kunt u ons altijd met uw vragen benaderen.

Financieel:

U wilt weten waar u aan toe bent. Ook financieel. Gezamenlijk met u spreken de werkzaamheden door en Bos Totaalbouw maakt op basis van dit gesprek een offerte op. Deze bespreken we met u en passen deze waar nodig aan. Mochten er gedurende de werkzaamheden extra wensen of veranderingen nodig zijn worden deze altijd vooraf met u besproken. Dit schept duidelijkheid.

Service:

We leveren vakwerk en kwaliteit. Daar hoort ook een uitstekende service bij. Met vragen, problemen of gebreken kunt u dan ook altijd bij ons aankloppen. In overleg lossen we dit op.

Ontdek onze mogelijkheden