Bos Totaalbouw

Diensten

Wij verzorgen uw project vakkundig en secuur, tot aan de kleinste details.

NIEUWBOUW

Bij het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand moeten er veel beslissingen genomen worden. Als aannemer in de nieuwbouw zorgen we voor intensieve begeleiding, zodat u er nooit alleen voor staat.

VERBOUW

Een goede verbouwing kenmerkt zich door het ‘nieuwe’ te integreren in het ‘oude’. Het karakter en de functie van het oorspronkelijke gebouw blijven overeind maar het pand wordt door de verbouwing ruimer, functioneler of simpelweg nieuwer.

RENOVATIE

Renovatie komt van het latijnse woord renovare wat vernieuwen wil zeggen. Renovatie is dus het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

 

Ontdek onze mogelijkheden

NIEUWBOUW

Zowel voor de particuliere als zakelijke markt kan Bos Totaalbouw de begeleiding en uitvoering van uw nieuwbouwplannen realiseren. Dankzij onze ruime ervaring en ons grote netwerk van ervaren vaklieden zijn wij in staat ook grotere projecten gezamenlijk met u tot een succes te maken.

Heeft u plannen om een nieuw pand te bouwen en zoekt u een aannemer die bijzondere en exclusieve projecten aankan? Dan zit u bij ons goed. Wij werken graag mee aan exclusieve nieuwbouwprojecten. Want een bijzonder design verdient ambachtelijk maatwerk. We werken in nauw overleg met uw architect en met u als opdrachtgever.

Wilt u meer weten wat Bouwbedrijf Bos-Totaalbouw voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verbouw

Bos Totaalbouw heeft veel ervaring in de verbouw

Wij verzorgen uw verbouw project vakkundig van tekening tot aan de kleinste details.

Een verbouwing is een grote klus en kunt u gerust over laten aan Bos Totaalbouw. Het is een klus die precies en goed uitgevoerd moet worden. Het design, de materialen en de omgeving zijn belangrijke factoren bij het realiseren van een verbouw project. Bij Bos Totaalbouw helpen wij u hier graag bij. We kunnen het proces van a tot z begeleiden en hebben ervaring met zowel bestaande als nieuwe woningen en gebouwen.

RENOVATIE

Renovatie komt van het latijnse woord renovare wat vernieuwen wil zeggen. Renovatie is dus het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Ook voor renovatiewerkzaamheden bent u bij Bos Totaalbouw aan het juiste adres.


Mensen voelen zich thuis in een omgeving die vertrouwd en stabiel is. Veranderingen roepen dan ook vaak weerstand op, zeker aan het huis zoals bij renovatie of een verbouwing. Zelfs als dat leidt tot een sterke verbetering. Bos Totaalbouw beseft dat veranderingen in of aan een woning verder gaan dan een aantal bouwtechnische ingrepen alleen. Het heeft ook een sociaal doel: het verbeteren van de woonsituatie van de bewoners, en het verbeteren van de wijk.


Kortom, u als bewoner staat centraal in onze aanpak.